Op zondag 10 september 2017 wordt de finale van het NK Drone Race 2017 gevlogen. We weten dan na een lange strijd eindelijk wie zich Nederlands Kampioen Drone Race mag noemen. Naast deze eervolle titel en een mooie troffee ontvangen de winnaar en de nummers 2 en 3 nog een gave prijs.

Winnaars

De top 3 van het NK Drone Race winnen zondag allemaal een Lowepro QuadGuard BP X2 Backpack ter waarde van 189 euro! Deze backpack is speciaal ontwikkeld voor de FPV racer en is van een uitstekende kwaliteit.

Lowepro

De prijzen worden aangeboden door Lowepro. Zij staan bekend als de nummer 1 tassenfabrikant voor professionele camera’s en drones. Onlangs heeft de fabrikant de QuadGuard serie uitgebracht speciaal voor FPV racing drones. De tassen van Lowepro zijn verkrijgbaar bij Droneshop.nl.

QuadGuard BP X2

De Lowepro QuadGuard BP X2 is speciaal ontworpen voor het dragen van 1 of 2 racing drones. In de tas passen 250-sized quadcopters, maar is zeker ook geschikt voor de kleinere drones. Met een opbergcapaciteit van 28 liter is er ruimte genoeg voor je drone, remote controller, FPV bril, LiPo accu’s, propellers en gereedschap. Aan de buitenkant van de tas is tevens ruimte voor een tweede drone.

NK Drone Race

Na een zinderende strijd tijdens de vier ranking toernooien en de vijf oefenwedstrijden, is het op zondag 10 september 2017 dan eindelijk tijd voor de finale van het NK Drone Race 2017. De beste 16 racers van Nederland zijn gekwalificeerd voor dit prestigieuze eindtoernooi.

DeltaCup

Een dag van te voren, op zaterdag 9 september 2017, wordt de DeltaCup georganiseerd. Hier kan iedereen met een racingdrone aan meedoen. In de avond wordt er een barbecue georganiseerd en kunnen drone racers terecht op een verlichte racetrack.

Finalisten NK Drone Race maken kans op Lowepro QuadGuard Backpack
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn