Moeilijk besluit

De organisatie van het NK DroneRace heeft na een uitvoerig overleg, besloten om zondag as de finale van het NK toch door te laten gaan.
 
Het definitieve besluit zal vrijdag om 12:00 uur middels FB en website bekendgemaakt worden.
 
Het was een moeilijk besluit, de weervoorspellingen waren allen dezelfde en zullen de finale een herfstachtig karakter geven. Zo is er een stevige wind te verwachten en kan er tijdens de finale een stevige bui vallen waardoor de wedstrijd onderbroken moet worden.
De organisatie is voorbereid en heeft ervoor gezorgd dat er voldoende ruimte zal zijn om bij regen te kunnen schuilen in de grote tent.
Gelukkig kunnen we ook rekenen op de zon en zal er zo voldoende ruimte zijn om de finale met de beste 16 piloten te vliegen.
 
Vele droneracers hadden dit weekend “vrij” gehouden in hun agenda en zo kan er gestart worden met de volledige top 16 welke na de eerder gehouden rankings bekend zijn geworden. De organisatie heeft hier rekening mee gehouden in hun besluit. Een afgelasting zou kunnen betekenen dat er voor vele deelnemers een mogelijkheid bestaad niet aanwezig te kunnen zijn. De finalisten hebben hun finale plaats verdiend en een beetje wind zal hun strijdlust naar de titel niet in de weg staan.!
De track is zorgvuldig ontworpen en is zeer uitdagend het beloofd dus een een spannende finale te worden !!
 

De DeltaDronerace Cup

De zaterdag voorafgaand aan de finale van het NK zal de Delta Cup worden gehouden.
Ook deze wedstrijd gaat ondanks de weersvoorspellingen gewoon door!
 
Deze open wedstrijd vind ook plaats bij Modelvliegclub Delta waar ook de finale van het NK gehouden wordt.
Aan deze wedstrijd doen naast diverse Nederlandse piloten ook diverse piloten uit Belgiƫ mee. De dag zal gezamenlijk worden afgesloten met een gezellige BBQ !
 
Inschrijven en meedoen is nog steeds mogelijk, kijk voor meer informatie op:
 
Voor beide wedstrijden diend men 10:00uur aanwezig te zijn zodat er tijdig gestart kan worden….
Finale NK Drone Race voorlopig groen licht
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn