Foto: Gerrit de Heus. ‘s-Heer Arendskerke. 10-09-2017. Nederlands Kampioenschap (NK) Drone Race.

Tijdens het NK Droneracen was ook fotograaf Gerrit de Heus aanwezig. Gerrit werkt momenteel aan een prachtig fotoboek over Nederland: ‘De Zege in Zicht, Nederland in Kampioenschappen’. 

Van bubbelvoetbal tot boerengolf en van palingroken tot prutmarathon. ‘De Zege in Zicht’ gaat over Nederlandse kampioenschappen en is een ode aan de organisatoren, de scheidsrechters, de juryleden en andere vrijwilligers. Maar het is natuurlijk vooral een ode aan de deelnemer. De sporter, hobbyist of vakman die er alles aan heeft gedaan om mee te mogen doen. En waar voor de ene deelnemer meedoen al geweldig is, wil de andere gewoon de beste zijn. Kampioen worden van Nederland. 

Ook het NK Droneracen komt in het boek. Een aantal pagina’s met tekst en foto’s zal aan dit NK besteed worden en daarom willen wij jullie vragen dit project te ondersteunen door een of meerdere boeken te bestellen. (Dat kan al vanaf €35.-) De voorverkoop loopt via de stichting ‘Voor de Kunst’ en naast het bestellen van een boek zijn er meerdere mogelijkheden om het project te ondersteunen. Denk daarbij aan sponsoring, foto’s en zelfs je naam in het boek.

https://www.voordekunst.nl

Als je dit project zou willen ondersteunen, doe je Gerrit en ons daar een groot plezier mee. Want het is ook nog eens een mooie promotie voor het droneracen.

Alvast bedankt!

Fotoboek met ook het NK Droneracen
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn