Hoewel het jaar 2017 nog niet voorbij is, is de KNVvL organisator van het NK
DroneRace 2018, al in gesprek geweest met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de Inspectie Leefomgeving en Transport (IL&T). Net als de eerste succesvolle editie van het NK DroneRace in 2017 , is er een ontheffing voor de Regeling Modelvliegen art. 2 a en b nodig om dit mogelijk te maken.

Nederlands Kampioenschap

Velen waren net als de organisatie in afwachting van de nieuwe regeling modelvliegen welke het FPV vliegen mogelijk zou kunnen maken. Nu deze nieuwe regeling nog niet gereed blijkt te zijn heeft de organisatie besloten om in gesprek te gaan met het ministerie. De drone racers welke aan het eerste Nederlandse Kampioenschap hebben deelgenomen keken al uit naar een tweede NK, reden temeer dus voor de organisatie om dit waar te maken!

Groen licht!

Natuurlijk willen wij graag een tweede editie van het NK DroneRace houden en
vroegen dus om medewerking van de Inspectie Leefomgeving en Transport (IL&T) om dit mogelijk te
maken. Door IL&nT is medewerking toegezegd en kunnen wij jou dus mededelen dat de tweede editie van het NK DroneRace definitief doorgaat.

Programma

De organisatie zal in 2018 maar liefst 7 ranking toernooien organiseren en 1 grote finale! Met 7 rankings is er dus altijd 1 bij jou in de buurt en maken wij het voor een ieder mogelijk om te kunnen deelnemen aan dit Nederlands Kampioenschap Drone Race.

De organisatie zal in de planning rekening houden met andere toernooien/wedstrijden zodat je niets hoeft te missen!

Deelnemen

Wil jij mee doen aan het NK DroneRace? Je kan al een plaats reserveren door te mailen naar nkdronerace@gmail.com
Per mail ontvang je dan alle verdere info en de kosten voor deelname aan het NK.

En blijf het NK volgen op Facebook: NKDronerace
Website: www.NKDroneRace.nl

Groen licht voor NK Drone Race 2018
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn