Finale NKDroneRace 2018 in Amsterdam Arena!

De finale van het Nederlands kampioenschap zal December in de Amsterdam Arena worden gehouden. Dat er plannen en idee├źn waren om het DroneRacen in Nederland naar een hoger nieuw te brengen was al eerder bekend gemaakt door de KNVvL. Wat deze plannen precies inhielden was tot 20 Januari nog niet eerder bekend gemaakt.

De KNVvL heeft tijdens haar vliegersvergadering meer bekendheid gegeven aan de deelnemers van het NKDroneRace over deze plannen. Deze bekendmaking over onder andere de finale is gepresenteerd door Dhr. Lars Boom van FormulaFPV. De subcommissie drones van de KNVvL zal samen met FormulaFPV een invulling geven aan deze grootse finale.

Meer dan een finale

Aankomende Kerstvakantie zal de Amsterdam Arena een hele dag in het teken staan van drones, gamen, en techniek en meet & greets. FormulaFPV heeft de ambitie om jongeren kennis te laten maken met drones en hun enthousiast maken voor deze sport. Het evenement zal de naam Drone Fest krijgen en zeker garant staan voor een dag plezier en spektakel voor jong en oud. De KNVvL werkt graag mee als het gaat om het promoten van de sport DroneRacen, de finale zal dus een belangrijk onderdeel vormen van deze spectaculaire dag. Het hoogtepunt van deze dag zal samenvallen met de spannende laatste rondes van de finale van het NKDroneRace waar het publiek zeker de tribune zal vullen!

Try-out

Voor deze finale zullen diverse bedrijven hun medewerking verlenen om te zorgen voor de juiste techniek en materialen. Er is steeds meer vraag naar goede en bruikbare beelden van hoge kwaliteit. Dit zal ook zeker bij de finale zo zijn, deze zal naar verwachting live worden uitgezonden, om dit mogelijk te maken zal samen met enkele piloten hiervoor nieuwe technieken worden getest. Met gebruik maken van de juiste materialen zal de beleving van publiek even groot zijn als de beleving van de piloot.

Dat FormulaFPV samen met de KNVvL aandachtig luistert naar de ervaring en wensen van de piloten kreeg grote steun tijdens de presentatie van deze plannen.

Van NK naar WK

Niet alleen zal in Nederland het DroneRacen naar een hoger niveau gebracht worden. In maar liefst 22 landen gaan er in 2018 FAI open World Cups plaatsvinden.

En als echt hoogte punt zal in November van 2018 het eerste FAI Wereld Kampioenschap in China plaatsvinden. Ook hier zullen we Nederlandse piloten zien strijden om zo hoog mogelijk te eindigen in het wereld klassement. Dat het DroneRacen zo een grote impuls krijgt in bekendheid en de aandacht trekt van de media is dus ook zeker niet vreemd, het is immers deze sport die nog steeds enorm populair is onder jongeren.

Wilt u op de hoogte blijven van het NKDroneRace volg ons dan zeker op Facebook.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar om in te schrijven voor deelname aan het NKDroneRace , ga hiervoor naar onze website: www.nkdronerace.nl

De eerste van in totaal 7 rankings van het NKDroneRace zal starten in de maand April 

Wilt u het NKDroneRace sponsoren, vraag naar onze pakketten via: support@nkdronerace.nl

Voor meer info mailt u naar: 

info@nkdronerace.nl

Finale NKDroneRace 2018 in Amsterdam Arena
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn